Установка пляжних роздягалень на Центральному пляжі Відхилений

Доданий
03.05.2018
Номер
5
Навколишнє середовище

Існуючих роздягалень на Центральному пляжі не вистачає. Ті, що встановлені, часто пошкоджені і забруднені, в них неприємно перебувати, а також вони псують естетичний вигляд пляжу. Пропонуємо замінити існуючі роздягальні на нові, більш зручні та оформлені з використанням бренду міста Чорноморськ.

Автор проєкту
Бюджет
139 200 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Пляжна, Чорноморськ

Опис

Мета проекту

Підвищити рівень комфорту відвідувачів міського пляжу, привабливість пляжу і міста в цілому. Запобігти викидання сміття в невідповідних місцях.

Співавтори

Ініціативна група "Проекти майбутнього"

Проблема (передумови, обгрунтування необхідності реалізації проекту)

Існуючих роздягалень на Центральному пляжі не вистачає, в години пік відвідувачам доводиться чекати своєї черги на спеці. Встановлені роздягальні часто пошкоджені або забруднені, в них неприємно перебувати, а також вони псують естетичний вигляд пляжу. Крім того, роздягальні не обладнані контейнерами для дрібного сміття, тому відвідувачі найчастіше викидають сміття в пісок.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

На пляжній лінії довжиною 1050 м необхідно встановити 10 роздягалень - по одній через кожні 100 метрів. Роздягальня дво- або чотиримісна, кожне відділення повинно бути обладнане гачками для сумок і одягу, контейнером для дрібного сміття. Зовнішня сторона роздягальні повинна бути оформлена з використанням нового бренду Чорноморська, барвисте покриття повинне бути антивандальним. Можна передбачити місця для реклами - як комерційної, так і соціальної. Обов'язково розміщення соціальної реклами про підтримку чистоти. Зовнішня сторона роздягальні також може використовуватися в якості фотозоні.

Для кого цей проект

Роздягальнями зможуть користуватися відвідувачі Центрального пляжу

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка технічного завдання і дизайну роздягалень 2. Пошук підрядника, замовлення і доставка роздягалень 3. Демонтаж старих роздягалень і установка нових 4. Підтримка роздягалень в належному стані.

Ключові показники оцінки результату проекту

Очікується зниження часу очікування черги в роздягальню і більш просте підтримання роздягалень в охайному вигляді. Крім того, можна вимірювати активність користувачів в соцмережах (фото, лайки, хештеги).

Приклади (кейси) схожих рішень

Брендовані роздягальні "Мой город" у місті Одеса

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ комунального господарства та благоустрою

ПІБ Відповідальної особи

Кілар О.В.

Контактні дані відповідальної особи

5-20-26