Відбулось засідання комісії з реалізації Бюджету участі у місті Чорноморську

Відбулось засідання комісії з реалізації Бюджету участі у місті Чорноморську

5 червня 2018 року у приміщенні Чорноморської міської ради Одеської області відбулось засідання комісії з реалізації Бюджету участі у місті Чорноморську, на якому були присутні представники виконавчих органів та члени комісії.

Порядком денним на комісії був розгляд висновків відповідальних виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеської області про аналіз відповідності опрацьованих проектів законодавству, голосування, затвердження  переліку проектів, що успішно пройшли оцінку і допущені до голосування, а також затвердження процедури, правил голосування та пункту голосування за проекти в рамках Бюджету участі міста Чорноморська.

Після обговорення та детального розгляду внесених на засідання громадських проектів, комісія затвердила перелік проектів, які допущені до голосування з 23 червня 2018 року, а саме:

1.  Проект № 2018-2 Сонячний дах будинку побуту "Райдуга" – Дозвольте природі працювати на нашу громаду».

2.    Проект № 2018-3 «Озеленення Лібентальського парку та його благоустрій».

3.    Проект № 2018-6 «Розмай – озеленення алеї на Корабельній».

4.    Проект № 2018-8 «Установка майданчика для панна-футболу в Приморському парку».

5.    Проект № 2018-10 «Створення та впровадження схеми руху громадського транспорту Чорноморська».

6.    Проект № 2018-15 «Туристичний веб-портал міста Чорноморська».

7.    Проект № 2018-16 «Сонячне Wi-Fi дерево».

8.    Проект № 2018-17 «Піднесений пішохідний перехід за адресою 1 Травня, 7».

Цього року до голосування допущено 8 проектів. Ознайомитись з ними можна на сайті: https://cmr.pb.org.ua/. Протягом 15 днів мешканці міста зможуть обрати два проекти – один великий і один малий – які їм найбільше до вподоби. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані міською владою до кінця 2018 року.

Нагадаємо, що голосування за проекти здійснюється шляхом заповнення бланку голосування в електронному вигляді (у електронній системі за допомогою авторизації мешканця міста Чорноморська через електронну пошту і введення ним серії та номеру свого паспорту громадянина України, через BankID або ЕЦП). Мешканці міста також можуть проголосувати за обрані ними проекти на паперових носіях у пункті супроводу в приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: Одеська обл., м. Чорноморськ, Проспект Миру, 33, 1 поверх, кабінет 106, за пред’явлення ними оригіналу паспорту з реєстрацією на території Чорноморської міської ради, шляхом заповнення бланку голосування.